ANDRIJA RUDIĆ OD SASTANAKA U MJESNIM ODBORIMA, NAPRAVIO SVOJE, SDP-OVE MOTIVACIJSKE SKUPOVE POVODOM UNUTARSTRANAČKIH IZBORA U SDP-U KUTINA!!!

Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić (SDP) redovito besplatno dijeli svoj osobni promidžbeni časopis u kojem piše da je to časopis građana Kutine. Točno je jedino da časopis financiraju građani Kutine. U časopisu se redovito iznose neistine i uvjeravaju građani kako im je sve bolje od kada je Andrija Rudić gradonačelnik.
Posljednjih dana gradonačelnik je otišao korak dalje. Naime u stranačke svrhe, točnije svoje kandidature za predsjednika SDP-a Kutina, na skorim unutarstranačkim izborima, Rudić koristi svoj položaj, te saziva „Kutinske razgovore“ po mjesnim odborima, a zapravo organizira pod tom krinkom stranačke skupove i motivacijske nastupe koje prate njegovi istomišljenici i članovi stranke!!
Ovakvo ponašanje jednog gradonačelnika i lokalnog političara do dolaska Andrije Rudića na čelo Kutine, nikada prije u našem gradu nije bilo viđeno!
Otkuda tolika bahatost i ovakvi niski potezi od strane gradonačelnika? Jednostavno, iz straha od gubitka podrške SDP-a, a što bi značilo izravan poraz ovog drskog SDP-ova moćnika na sljedećim lokalnim izborima. No ni eventualna pobjeda Andrije Rudića ne bi mu znatno pomogla, jer bi se tada javno moglo vidjeti sve ono najgore u SDP-u kao stranci, Rudić bi partiju doslovno uništio i razorio, protjerao iz stranke sve neistomišljenike i postavio svoje poslušnike i uhljebe kojih se srami čitav grad!
No korištenje svog položaja gradonačelnika, kako bi fingirao nekakve navodne susrete s građanima iz Mjesnih odbora, na način da se iza toga krije njegova osobna stranačka kampanja, mobilizirati svoje odane stranačke sljedbenike na tim skupovima i pod krinkom gradonačelničkih aktivnosti, provoditi stranačku kampanju… pa to može jedino Andrija Rudić, jer nitko osim njega nema takav manjak morala, političke korektnosti i zdravog razuma da bi se uopće usudio to što radi kutinski nasljednik bivše sisačke „Crvene barunice“!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *