BESKRAJNA BAHATOST ANDRIJE RUDIĆA I GRADSKIH VLASTI

U Kutini nema predaha, barem kada se radi o rastrošnoj kampanji kutinskog gradonačelnika Andrije Rudića (SDP), a za koju, naravno u svom stilu, troši novac poreznih obveznika. Nakon silnih putovanja diljem Europe o trošku poreznih obveznika, sada je  lokalni SDP-ovac koji se proglasio državnikom nedavno otputovao u Jordan, gdje je sudjelovao na konferenciji o izbjegličkoj krizi! On je predložen da na konferenciji predstavlja Hrvatsku prije svega zato što je jedini gradonačelnik koji ima vremena putovati.

U Kutini pak, vozao se u relly autu, ne pomišljajući na sigurnost građana, na obećano postavljanje „naletnog“ semafora u Šartovcu, niti izgradnju obećanog pločnika na toj cesti smrti!

Nema dana kada nas sadašnja vlast ne podsjeti svojim bahatim postupcima, na rasipništvo, političke laži i obmanjivanje građana! Sad čekamo novi broj časopisa Kutina-naš grad gdje će nam objasniti kako je on vrijedan i kako živimo u blagostanju.

Nedavno je u javnost izašao i podatak kako su  samo u 2015. godini Rudić i njegovi suradnici potrošili 150.000 kuna, umjesto planiranih 100.000 tisuća gradskih kuna na troškove reprezentacije, dakle, hranu, piće i putovanja! Sporadičnim krpanjem pločnika i izgradnjom nekoliko metara, na manje prometnim dijelovima grada Andrija Rudić sebe prikazuje kao graditelja, a putovanjima kao državnika, dok istvovremeno koristi gradski proračun kao svoj osobni bankomat i doslovno se ruga siromaštvu i problemima građana Kutine. Oni koji na to upozoravaju su po njemu neznalice koji „lamrdaju“!

No ostalo je još malo vremena za laži i prikrivanje užasnog nereda i štete koju čini sadašnja SDP-ova vlast i njen prvi čovjek, a što nije samo za svaku moralnu osudu, već i za traženje kaznene odgovornosti zbog svjesnog i štetnog vođenja grada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *