‘Čačiću, ti si špica malverzacija i pljačke u Hrvatskoj’

‘Jadan’ Čačić, iskoristio priliku da se malo pohvali i svojim i radom Vlade kako čine najbolje poteze da sačuvamo kreditni rejting, a građani ga i dalje samo napadaju. Iskoristili su priliku da ga na Facebooku podsjete na njegovo obećanje da će u rujnu otići iz Vlade ako se gospodarstvo ne pomakne s mrtve točke. Ne samo da se nije pomaklo na bolje, nego je dodatno potonulo

Naš prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić ponovno se počeo pojavljivati u medijima nakon što se neko vrijeme poslije presude u Mađarskoj malo primirio. Ovoga puta Čačić je javnosti obećao kako je pad BDP-a najlošiji gospodarski rezultat kojeg će ova Vlada imati.

Na svoj Facebook profil Vlada je stavila Čačićevu izjavu u kojoj po običaju hvali Vladu da je učinila ‘značajne i velike poteze’. Čačić se kaže, nada da će to biti prepoznato te da ćemo sačuvati zadržati kreditni rejting što je izazvalo salve negodovanja brojnih komentatora.

– Puni ste priče kao i oni prije vas… Ništa vi ne činite što je bitno za običnog čovjeka… Sve više gledam ljude kako kopaju po kontejnerima…. Ja radim 14 sati i jedva navučem 3000 kuna, a vi prodajete prazne priče za puno veće cifre… SRAM VAS BILO – komentar je Marinka Viljušića.

Puno oštriji bio je Daniel J.

– Daj Radimire, odi ubijati Mađare. To je jedino u čemu si dobar. Star si i nesposoban, bahat i nekulturan. Ako ti je stalo do Hrvatske, otiđi iz Vlade još danas – napisao je u komentaru koji je prikupio i najviše lajkova.

– Ako nakon ovakvih arogantnih izjava ova Vlada na čelu sa Milanovićem i Čačićem ostane na vlasti, e onda su građani Republike Hrvatske stvarno ovce za šišanje – kaže Dino Tijardović.

Nada Škare-Kevo u svom komentaru napisala je Vladi da ‘nas ubijaju njihovi potezi, neka vrate sve na staro, od PDV-a do ostalih poskupljenja da barem da živimo kao prošle godine’.

– Čačiću ti si špica malverzacija i pljačke u Republici Hrvatskoj. Ti Vlada i HDZ oporba ste Državni neprijatelj br.1 – jasan je bio Predrag Štrbac.

text i foto preuzeto sa dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *