Čija je ovo sramota?

Tužna priča heroja koji je jako razveselio Hrvate!

‘Nitko od mojih nije mogao doći jer sezona je, restoran nam radi, zato se i ja žurim kući. Čak mi ni trener nije mogao doći jer na pet strijelaca ima tri trenera. Nadam se da bih mogao dobiti posao u vojsci ili policiji, kao što su to dobili neki drugi vrhunski sportaši prije mene’, izjavio je nakon osvajanja zlatne medalje Giovanni Cernogoraz.

Cernogoraz se za nastup u Londonu pripremao u talijanskoj Padovi o svom trošku, a u službenom biltenu Olimpijskih igara je napisao da je konobar jer radi u očevom rastoranu u Novigradu.

Nakon fenomenalnog uspjeha nema se namjeru prešetavati po Londonu s najsjajnijim odličjem, na što ima puno pravo, već žuri kući pomoći ocu pa će već u utorak krenuti prema Hrvatskoj.

“Nitko od mojih nije mogao doći jer sezona je, restoran nam radi, zato se i ja žurim kući. Čak mi ni trener Stjepan Vučković nije mogao doći jer na pet strijelaca ima tri trenera. Nadam se da bih mogao dobiti posao u vojsci ili policiji, kao što su to dobili neki drugi vrhunski sportaši prije mene”, izjavio je za Večernjak Cernogoraz te se osvrnuo na svoj nastup.

“Bio sam nervozan uoči finala, pogotovo prvih pet metaka, potom sam se uspio smiriti. Nisam pratio rezultate drugih, uopće nisam znao što se događa, samo sam se koncentrirao na gađanje. Ni nakon prvog dana nisam gledao rezultate. Danas sam tek nakon posljednjeg pogledao, pokazali su mi da je raspucavanje i nisam mogao vjerovati”, izjavio je čovjek koji je Hrvatskoj osigurao drugu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, odnosno treću ukupno.

Jedna misao o “Čija je ovo sramota?”

  1. pa imamo mi ministra sporta.
    Neka se brine o sportašima koji promiču Hrvatsku, umijesto da brani svoju plaću.Svi oni čuvaju svoje fotelje, i baš ih briga za sve ostalo dok je njima dobro.
    Ovo je primjer pravih vrijednosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *