GRADONAČELNIK KUTINE PRISVAJA TUĐE IDEJE, HVALI SE VELEBNIM PROJEKTIMA, A TIJEKOM ČETIRI GODINE NIJE BIO U STANJU ČAK NI ODRŽAVATI GRAD UREDNIM!??

Doista smo se svačega mogli nagledati tijekom gotovo četiri godine mandata SDP-a u Kutini, njegovih koalicijskih i drugih partnera i gradonačelnika Andrije Rudića , no i svečanu sjednicu Gradskoga vijeća iskoristio je da se osramoti, a ujedno i pokaže kako je plagijator!

Tijekom svog promotivnog govora kakvima nije mjesto na svečanim sjednicama povodom Dana grada Kutine, Andrija Rudić je iznenadio i one koji su povjerovali da ima barem malo dostojanstva. U svom predstavljanju sjajnih uspjeha koje nitko živ u Kutini osim njega nije primjetio, krenuo je i u prezentaciju projekata u budućnosti, njegovoj osobnoj valjda.

Umjesto da je barem u tom dijelu pokazao malo mašte i sam nešto smislio, odmah nam je svima zapelo za oko kako je doslovno „pokrao“ ideju bivše HDZ-HSLS-HSS gradske uprave i prezentirao ni manje ni više ideju o izgradnji zatvorenog bazena. Prije nekoliko godina javno je ismijavao taj projekt bivšeg gradonačelnika i ideju nazivao apsurdnom???

No to nije sve , na istom mjestu bez ikakvog srama kao svoj i svoje vlasti prezentirao je okupljenima završeni projekt prijamnog centra Park prirode Lonjsko polje, što je također zasluga isključivo bivših saziva gradskih vlasti, a projekt je napisan i predan 2009. godine!!??

Vodovodi, kanalizacija i infrastruktura koja bi se trebala realizirati kroz većinski udio europskog novca, također je Rudić pokušao prikazati kao svoju zaslugu, mada ptice na grani znaju da je to projekt bivše vlasti, te tvrtke Moslavina d.o.o., a koji je katastrofalnim vođenjem grada upravo Rudićeva administracija usporila i nije praktički ni započet tijekom njegova mandata od 2013, mada se sve već odavno moglo početi raditi!

No što uopće očekivati od nekoga tko ima ego veći od nebodera, a sposobnost i suradnike nedostojne kućnog savjeta?

Uporno otimanje tuđih ideja i zasluga i prikazivanje kao svog djela, inače je značajka nesigurnih i nestabilnih ljudi.. nećemo prejudicirati, samo kazati, ako netko nije u stanju u četiri godine, osigurati ni jednu značajniju investiciju u Kutini, barem pokositi i urediti grad tijekom proljeća, ili počistiti jedan jedini zimski snijeg preko zime, kako će takvome netko povjerovati u bajke o izgradnji zatvorenih bazena, zgrada i slično?

Nekada , prije dolaska Andrije Rudića , gradilo se i trgove i škole i zgrade…danas je u njegovom mandatu međutim sve to postalo i ostalo, demagogija i prazna obećanja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *