HDZ predstavio kandidate za VI. izbornu jedinicu

U Zagrebu je danas održano predstavljanje naših kandidata za VI. izbornu jedinicu. U središnjici HDZ – Hrvatska demokratska zajednica predstavljanju kandidata HDZ-a za VI. izbornu jedinicu, prisustvovao je i predsjednik stranke Andrej Plenković.

“Ovo je još jedna izuzetno jaka lista HDZ-ovih kandidata. Kada sam rekao da ćemo imati vjerodostojan program i ljude mislio sam na ove ljude koji su danas tu.
Sisačko-moslavačka županija posebno je bitna županija, mora biti prioritet hrvatske Vlade, a ja ću joj dati posebnu pozornost. Posebno je važno staviti akcent na reindustrijalizaciju i na poljoprivredu. Na hrvatsko selo, ne samo ovdje nego i cijelu Slavoniju.HDZ je stranka koja potiče odgovornost pojedinca u društvu, ali isto smo i socijalno osjetljivi, protiv socijalne isključivosti smo, i jedan od važnih aspekata našeg programa je briga o stanovnicima treće dobi, o našim umirovljenicima. Želimo da mirovina bude 60 posto prosječne plaće i da gospodarskim rastom dovedemo umirovljenike da imaju dostojanstven život. To će biti jedan od naših prioriteta. Stranka smo koja želi pomoći najranjivijima u društvu. Samo generiranjem gospodarskog rasta možemo našim umirovljenicima učiniti život kvalitetnijim. Ovo je lista koja će, siguran sam, odnijeti pobjedu. Ja to od njih i očekujem”, rekao je Plenković.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *