HDZ PREDSTAVIO LISTU ZA IZBORE ZA VMO

U prepunoj dvorani Sveučilišta Libertas Temeljni ogranak HDZ-A Kutina predstavio je listu za Vijeće mjesnih odbora Kutina Grad. Podsjetimo u nedjelju 27.11.2016. održavaju se izbori za Vijeće mjesnih odbora u kutinskim naseljima.

Predsjednik TO HDZ Kutina i nositelj liste Nebojša Čović u svom govoru rekao je da će se zalagati da Kutinu izbave iz stanja stagnacije i nazadovanja za koje je isključivo kriva gradska vlas na čijem je čelu Andrija Rudić, sa svojim zamjenicima i SDP. U Kutini nema nikakvih investicija, gospodarstvo konstantno opada, mladi i obrazovani se iseljavaju, a za redovno održavanje se dižu čak i krediti.

Čović je napomenuo i da će se HDZ apsolutno boriti protiv potencijalne namjere gradonačelnika za zatvaranjem Muzeja i smanjenjem broja zaposlenih u Športskom centru.

Kutina je nekada osim što je bila jak industrijski grad, bila i grad sporta i kulture. To danas više nije slučaj.

Truditi ćemo se da to promijenimo, završio je N. Čović.

Skupu su se obratili i Zlatko Babić, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Kutina i saborski zastupnici Drago Prgomet i Mato Čičak, koji su kutinskom HDZ-u  iskazali punu podršku.

Jedna misao o “HDZ PREDSTAVIO LISTU ZA IZBORE ZA VMO”

  1. Zašto HDZ gura Deanu Petravić? Pa zar ne živi ona sa direktorom Eko Moslavine koju vodi SDP-ovac???? Jel to priprema da bude direktorica firme ? Pa zar se tako postaje direktor u ovom gradu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *