IZBORNA SKUPŠTINA ZAJEDNICE ŽENA KATARINA ZRINSKI

26.01.2017. održana je redovita Izborna skupština Zajednice žena pri HDZ-u Katarina Zrinski. Na skupštini je ponovo izabrana predsjednica profesorica Vesna Pavić.

Dobiveno priopoćenje  pročitajte u cijelosti.

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

KUTINA

27.01.2017.

Izborna skupština zajednice žena „Katarina Zrinski“

Humanitarne akcije obilježile rad

U četvrtak, 26. 01. 2017. održana je Izborna skupština Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Kutina. Za Predsjednicu Zajednicu žena „Katarina Zrinski“ Kutina izabrana je Vesna Pavić, profesorica u Tehničkoj školi Kutina a ujedno i član Županijskog odbora Zajednica žena „Katarina Zrinski“. Izbornu skupštinu je vodila Emanuela Majcan, članica HDZ-a Kutina i članica Izvršnog odbora Zajednica žena.

Vesna Pavić u svome izvješću za prethodno razdoblje prisjetila je prisutne na veći broj aktivnosti u radu Zajednica žena „Katarina Zrinski“. Posebno je zahvalila ženama koje su se angažirale u nekoliko humanitarnih akcija. Naglasila je da aktivno sudjeluju u radu Zajednice žena u županiji i državi, i također dobru surađuju s mladeži u svim svojim aktivnostima.  Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Kutina posebno je ponosna na tradicionalnu humanitarnu božićnu akciju „ Dobro se dobrim vraća“ , kojom već nekoliko godina nastoje uljepšati Božić onima kojima je najpotrebnije.

Predsjednica županijskog odbora Zajednica žena Katarina Zrinski Ivanka Roksandić navela je da je ponosna zajednicom:

– Žene su neizostavni element našeg društva neovisno govorimo li o obitelji, poslu, politici. Ponosne smo na sve veću i važniju ulogu žena u društvu. Sigurna sam da je i činjenica da Republika Hrvatska ima predsjednicu uvelike pomogla drugačijem odnosu prema ženama te njihovoj većoj zastupljenosti. – zaključila je gđa Rosandić te se na kraju zahvalila dosadašnjoj predsjednici Vesni Pavić na izuzetno velikom radu u Zajednici žena.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Kutina Zlatko Babić zahvalio je članicama zajednice žena „Katarina Zrinski“ na radu koji je prepoznatljiv.

  • Zahvaljujem Vam se na trudu i zalaganju, a posebice na organizaciji brojnih humanitarnih akcija. Vaš rad snažno doprinosi poboljšanju našeg društva ali i doprinosi jačanju jedinstva stranke i promociji HDZ Kutina kao stranke čiji članovi su društveno aktivni i svojim radom zalažu se za boljitak Kutine.- kazao je Zlatko Babić te nastavio: – Kutini je potrebno jedinstveno i usmjerenost na razvoj gospodarstva. Kao budući gradonačelnik ujedinit će političke, društvene i gospodarske čimbenike sa jedinstvenim ciljem pokretanja razvoja Kutine. Našim sugrađankama i sugrađanima trebaju nova radna mjesta, treba im perspektiva. Građanima Kutine je dosta podjela, omalovažavanja i podjela na čemu se temelji sadašnja vlast.

Na Izbornoj skupštini Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Kutina izabran je novi Izvršni odbor: Tanja Božić, Ana Turina, Mirjana Jankoska,  Emanuela Majcan, Marica Rumišek, Sandra Cejpek Duda, Snježana Krznarić, Tena Jevak, Josipa Kukić, Tina Ivašković i Ana Jevak, a  za predsjednicu je ponovno izabrana Vesna Pavić.

Katarina Zrinski Kutina

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *