Javna rasprava o proračunu Kutine za 2017.godinu

U Kutini je održana rasprava o prijedlogu Proračuna za 2017. godinu. Gradonačelnik Andrija Rudić, predstavio je prijedlog Proračuna za sljedeću godinu. Prema njemu Proračun bi trebao iznositi 100 milijuna i 221 tisuću kuna.

Tijekom rasprave o prijedlogu Proračuna moglo se postavljati i  pitanja. Pitanja su se  odnosila na plan energetske obnove škole Mate Lovraka i  što je s uređenjem njene kuhinje i okoliša,  tražila se i informacija  o pokretanju Poduzetničkog inkubatora za mlade….

Mišljenje o prijedlogu Proračuna iskazao je i čelnik kutinskog HDZ-a Zlatko Babić koji je rekao da  prihodi nisu realno planirani, i da je proračun tipičan predizborni s kojim gradonačelnik Rudić želi osvojiti još jedan mandat u Kutini na sljedećim lokalnim izborima. Babić je dodao da njegovu stranku brine što u plan nije stavljena realizacija izgradnje zgade za stanove za branitelje, te da ništa nije napravljeno da se zaustavi daljnji odlazak mladih na rad u inozemstvo. Također dodao je i da ovaj proračun  ne podržava gospodarstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *