„KRALJ PLOČNIKA“, STVARA MIT O „RADU I IZGRADNJI“ !

Doista je teško povjerovati u nesvakidašnji način na koji kutinska vlast i prvi čovjek grada A.Rudić, pokušavaju stvoriti privid kako se u Kutini u njihovom mandatu „gradi i radi“. Nakon tri godine kadroviranja i političkih zapošljavanja koja nisu stala ni do danas, gotovo apsurdni teatar izgradnje pločnika, nasumice diljem grada, treba „spasiti“ političku kožu Andrije Rudića!

Izgradnja pločnika iza zgrade Gradske uprave, pored Općinskog suda…. te na niz drugih lokacija, no niti jedan postojeći frekventni pločnik , pa i oni koji doslovno spašavaju ljudske živote , nije uređen, niti barem djelomice saniran!

Priča o nogostupu i biciklističkoj stazi, je dobar projekt, ali izvaninstitucionalni način donošenja odluke  o tom projektu, bez Gradskog vijeća i rasprave, samo govori u prilog tome da je Andrija Rudić čovjek, koji osobno, bez ikakvog demokratskog reda i propisanih pravila vodi Kutinu..ravno u uništenje!

Sam je sebe gradonačelnik uostalom prozvao „Kraljem pločnika“!, ma koliko to bilo sarkastično s jedne,  pokazuje silnu nesposobnost tog čovjeka kao političara i gradonačelnika s druge!

Niti jedan jedini najavljeni projekt niti investiciju nije ostvario (sjetimo se Ecogarden, razni investitori…), a ni ispunio niti jedno predizborno obećanje (rodilište, ukidanje naplate parkiranja), pa mu je sada uz medijsku blokadu i politička zapošljavanja, nasumična izgradnja nogostupa, mahom u središtu Kutine, očajnički dio agresivne osobne kampanje i promocije!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *