KUTINI BOLJU BUDUĆNOST NUDE ONI KOJI SU OKRENUTI BUDUĆNOSTI I ZAJEDNIŠTVU, A NE ONI KOJI ZAGOVARAJU PODJELE I VOĐENI SU PROŠLOŠĆU!

Kutinski HDZ u svojem se radu okreće prema budućnosti, pokretanju gospodarstva i prestanku podjela. Građankama i građanima Kutine dosta je podjela, vrijeđanja i omalovažavanja. Današnja gradska vlast koju vodi SDP, nakon četiri godine nerada i političkog zapošljavanja i dalje pokazuje da ne zna niti može građankama i građanima ponuditi bolju budućnost. Njihov program temelji se na stvaranju podjela među građanima. Svoj opstanak na vlasti SDP pokušava ostvariti izigravajući desničare, glumeći vjernike. Gradski SDP ne razumije da branitelje Hrvatske ne treba učiti što se događalo tijekom Domovinskog rata. Ono što zanima branitelje kao i sve građanke i građane je kako ćemo urediti naše društvo za sutra, kako ćemo ga poboljšati. Oni žele čuti konkretne planove za budućnost, planove za otvaranje novih radnih mjesta za njihovu djecu.

Sadašnji gradonačelnik jasno pokazuje da on ima samo jedna osobni cilj – ostati na vlasti. Kako bi u tome uspio spreman je posvađati se i sa svojom strankom, spreman je iskoristiti sve, od branitelja do nacionalnih manjina, spreman je biti desničar, spreman je proglašavati neke ustašama a neke partizanima, a samo s jednim ciljem, kako bi zadržao svoju fotelju. Mislim da nikoga u Kutini ne bi začudilo ni da gosp. Rudić u jednom trenutku i izađe iz SDP-a te se na slijedećim izborima kandidira kao tzv. „nezavisni“ kandidat.  Sve je moguće i svašta od njega možemo očekivati, a cilj je samo jedan: kako ostati a vlasti.

Kutina je zaslužila gradsko vodstvo koje će sav svoj angažman posvetiti razvoju kraja, privlačenju investicija, otvaranju novih radnih mjesta. Kutina zaslužuje transparentnu vlast i modernu politiku koja je okrenuta suradnji na korist svih građanki i građana.  Naravno, onima koji se kriju iza vlastitog nerada i afera te nemaju ni znanja ni ideja kako urediti društvo u kojem žive odgovara pričati o prošlosti i dijeliti građane. Na taj način pokušavaju stvoriti paravan iza kojeg će se sakriti njihov nerad i nesposobnost. No na taj način ne mogu prevariti građanke i građane. Nova radna mjesta i investicije, neće otvoriti rasprave o drugom svjetskom ratu, izmišljanje dubioza o prijašnjim vlastima, podmetanja nevažnih tema …

Budućnost su programi otvaranja novih radnih mjesta, poboljšanje socijalne politike, i socijalna sigurnost. Budućnost je politika u službi svih građana, zaustavljanje iseljavanja, stvaranje okruženja za nove investicije u Kutinu i pokretanje zaustavljenih kapitalnih projekata u našem gradu.

Kutina ima budućnost, Kutina se može i treba razvijati. Sutra pripada građanima, a ne više Andriji Rudiću , SDP-ovim političkim uhljebima i kreatorima razdora, onima koji žive u prošlosti, služe se prijetnjama i silom, već onima koji žele rad, zajedništvo i napredak, te su okrenuti umjesto prošlosti, budućnosti, a to nudi trenutno u Kutini HDZ i kandidat za gradonačelnika svih građana Kutine , Zlatko Babić!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *