KUTINSKI POLITIČKI LIDERI SDP-A, UZALUD OČEKUJU MIRAN KOLOVOZ

Pred vratima smo kolovoza, mjeseca u kojemu se očekuje zatišje svih kulturnih , javnih, političkih i drugih zbivanja. Posljednje dane srpnja, gradske su vlasti SDP-HNS , te njihovi pridruženi članovi “nezavisni” dr. Borić i Pranić, HSP, te umirovljenici koje predstavlja vijećnik Hafner, iskoristile za još jedno političko ustoličenje SDP-ovog kadra u javnu tvrtku, ovoga puta u Komunalne servise (Manuela Vukelić Vlajsović), te predstavu otvaranje Sisačke ulice nakon više od godinu dana radova!

slika

Andrija Rudić (SDP), sve više gubi vjerodostojnost, i kao političar i kao čovjek, kao i njegovi bliski suradnici, ne samo kod građana i oporbe, već i u vlastitoj stranci. Vidljivo je kako SDP u Kutini pod dirigentskom palicom Nikole Domitrovića, pa djelomice i Andrije Rudića, polako postaje razjedinjena stranka, jer nezadovoljnika je sve više. Kako i ne bi bilo, naime zapošljavanje osoba izvan miljea SDP-a zbog učvršćivanja vlasti, koketiranje s HSP-om, igre i igrice, kadroviranja, zakulisne igre i manjak bilo kakve razumne politike, uplašili su stari kadar te stranke koji predviđa dugoročno razaranje SDP-a pod vodstvom ljudi poput Domitrovića i Rudića.

Oporba koju se tako žučno optužuje za tobožnje malverzacije u prošlosti, za politikanstvo, za pljačku grada, za ovo, za ono, u svojim redovima nema nikoga tko je optužen za tako nešto, protiv koga je podignuta optužnica i slično. HDZ i ostatak oporbe dapače, iza sebe imaju konkretne projekte koje sada koristi ova vlast i to besramno. Rudić i ekipa koračaju djelima bivše vlasti koja su ostavljena građanima, rekonstruiranom Kolodvorskom ulicom, novim gradskim trgom, novom I modernom gradskom tržnicom, a sada napuštaju grad ponekad i zauvijek na novom autobusnom kolodvoru!

Rudić i njegov tim lutaju okolnim selima pod zastavom SDP-a, a ta sela nisu vidjela ništa od novog vjetra u leđa, vidi se samo stagnacija, bezobrazno ponašanje i zapošljavanje neiskusnih stranačkih lojalista, osoba s margine političkog života, bez ikakvih referenci, niti konkretnih djela iza sebe u prošlosti!

Otvaranje Sisačke koje je Rudiću omogućila SDP-ova koalicija na državnoj razini, a što je bio projekt iz prošlog saziva gradskih vlasti koji se odugovlačio sve dok SDP nije zasjeo putem lažnih obećanja na vlast u Kutini.. jedino je što je konkretno učinjeno tijeko pola mandata!

Andrija Rudić i njegovi kadrovi, zamjenici, jurišnici, smatraju kako će se pod okriljem kolovoza, tog mjeseca kada se “ništa ne događa”, u sezoni “kiselih krastavaca” ušičariti malo mira i podalje od javnosti, po raznim OPG-ima i kletima nastaviti svoje rabote ikadroviranja na teret građana. No to se neće dogoditi, uskoro se kreće u predizbornu kampanju za parlamentarne izbore, gdje će se opet vidjeti kako loše zapravo stoji kutinski SDP, te koliko ima povjerenje Nikola Domitrović, a posebice Andrija Rudić, i njihov stil vladanja, odnosa prema vlastitim članovima, te općenito prema građanima!

Miran kolovoz, kako bi provodili svoje osobne ideje i planove, današnji lideri kutinske političke scene iz SDP-HNS koalicije, neće imati, jer dug prema građanima svih odgovornih političkih snaga u Kutini i dalje je isti, ukazivati na obmane, prevare i netransparentan rad lokalne izvršne vlasti!

3 misli o “KUTINSKI POLITIČKI LIDERI SDP-A, UZALUD OČEKUJU MIRAN KOLOVOZ”

  1. Nije loše, u Komunalnim servisima zaposlena osoba koja nije povučena iz mirovine.Ipak se kreće. Uskok je optužio Marinu Lovrić Merzel, bivšu SDP županicu, miljenicu popovačkog HSP-a i kutinskog SDP-a, koja je optuživala direktora Moslavine d.o.o.za kriminal( uz potporu kutinskog HNS-a- prof. Petravića).
    Kako sada stvari stoje, direktor je i dalje direktor, a Marina se približava, korak po korak, zatvoru.

    Toliko o vjerodostojnosti vlasti SDP, HNS, HSP, ma gdje bili.

  2. Zaključak – Bloger Kutinanewsa našao dodatni posao pa sada piše i za Kutinawox , isto stanje drugo pakovanje !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *