NOVA AFERA VEZANA UZ BIVŠU ŽUPANIJSKU VLAST :KRIVOTVORIO DIPLOMU NEPOSTOJEĆE ŠKOLE

“Ajme ljudi, pa je li to moguće” kazao Mladen Delić, legendarni sportski komentator iz vremena bivše “Juge”. Nakon svih mogućih kostura koji su poispadali iz županijskog ormara, nakon uhićenja bivše županice, evo i novog skandala!
Još jedan od županičinin vjernih suradnika pokazao se doslovce prevarantom, te oštetio županiju za milijunski iznos. U središtu skandala našao se Željko Marijanović, do jučer, ravnatelj Županijske uprave za ceste (ŽUC). Otkriveno je naime da je dotični krivotvorio podatke o svom školovanju, točnije diplomu s mašinskog univerziteta u Banja Luci, k tome je još potvrđeno kako smjer , odnosno struka koju je naveo da posjeduje Marijanović, dotični univerzitet uopće nema u svojoj ponudi usmjerenja!!!

Današnji HDZ-ov župan Ivo Žinić, još je tijekom kampanje uporno ukazivao na niz nepravilnosti, korupciju i kriminal u županiji, te najavio nemilosrdnu borbu protiv svakog oblika političke korupcije. Žinić je očito imao dobre informacije, a iz dana u dan izlaze novi i novi podaci i sumnje u rastrošnost, u nekompetentnost kadrova bivše županice i slično!
Slučaj Marijanović, dobrano je uzdrmao ostatke županičine ekipe, od koje su se mnogi posakrivali po Moslavini, i sudjeluju u današnjoj izvršnoj vlasti u Kutini, bivši zamjenik Andrija Rudić, gradonačelnik Kutine, niz bivših savjetnika bivše županice, poput Bilobrka, Lisaka, Prajnera, gradonačelnik Popovače, stari suradnik i prijatelj županice i mnogi drugi.

Untitled-1

Krivotvoriti diplomu, odnosno navesti čak i nepostojeću višu školu koja uopće ne postoji pri navedenom Banjalučkom univerzitetu, svugdje bi na svijetu bilo kazneno djelo, tim više , jer je počinjeno svjesno poradi političkog zapošljavanja na upravljačku funkciju, čime je proračunu načinjena šteta!

Nadajmo se da će današnji župan Žinić, nastaviti u borbi protiv koruptivne hobotnice čiji su krakovi ostali iza bivše županisjke vlasti i moćne, kako to mediji slikovito znaju kazati “Crvene barunice”!
Što mediji pišu o slučaju Marijanović možete pročitati između ostalog i na sljedećim poveznicama:

http://www.vecernji.hr/crna-kronika/zeljko-marjanovic-nije-upisan-u-maticnu-knjigu-studenata-masinskog-fakulteta-u-banjoj-luci-1016135

http://direktno.hr/en/2014/direkt/20512/SDP-ov-kadar-i-bliski-suradnik-Lovri%C4%87-Merzel-izmislio-diplomu-i-%C5%A1kolu.htm

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *