NOVI GRADSKI TRG, OSPORAVAN I KRITIZIRAN OD GRADONAČELNIKA A.RUDIĆA (SDP), SADA MU JE POZORNICA ZA OSOBNU PROMOCIJU!

Novi gradski trg, nakon više od ¾ mandata Andrije Rudića, njegovog  SDP-a i ostalih, bez imena, trn je u oku te vlasti? Kakvo bijedno licemjerje!!!

A gdje bi , dragi građani, taj SDP-ov učenik Marine Lovrić Merzel, prakticirao svoje silne manifestacije na teret građana, svoje istupe, nastupe i predstave da nema tog trga? Investicija koja je ponos građana, a koja je služila u predizborne svrhe Andriji Rudiću, sada je okosnica njegove predizborne kampanje, sve je locirao i smjestio na trg , za koji je prije doslaska na vlast tvrdio kako je nepotreban i demonstirao protiv njega?

Evo najnovijeg primjera Rudićevih obmana i skakanja samome sebi u usta! „Dožinky“, festival žetvenih svećanosti koji je doveo u Kutinu, da nema gradskog trga koji su izgradili njegovi prethodnici, a gdje bi ga smjestio i održao gospodin-drug Rudić? Pored Sportskog centra? Pored gradske tržnice, koju je također izgradila vlast prije njega? Ispred robne kuće na privatnom zemljištu?

Kada bi se ovaj događaj i druge velike manifestacije održavale tijekom manadata na mjestu koje je izgradila i osigurala trenutna vlast, onda se u Kutini tijekom mandata Andrije Rudića, ne bi imala gdje održati..osim možda na jezeru Bajer, pored općine na cesti, ili gdje? Pitamo hipotetički, budući Rudićeva slatkoriječiva politička ekipa, nije IZGRADILA NITI NAPRAVILA NIŠTA!

Gradski trg, toliko osporavan i korišten u njegovoj kampanji, sada je poligon za predizborne fešte plaćene gradskim novcem istog tog protivnika trga, građana i napretka Kutine, Andrije Rudića (SDP)!!!

Jedna misao o “NOVI GRADSKI TRG, OSPORAVAN I KRITIZIRAN OD GRADONAČELNIKA A.RUDIĆA (SDP), SADA MU JE POZORNICA ZA OSOBNU PROMOCIJU!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *