POBJEDA HDZ-A NA IZBORIMA ZA VMO NIJE SLUČAJNA, ANDRIJA RUDIĆ(SDP) ODBIO ČESTITATI POBJEDNICIMA I RELATIVIZIRAO IZBORE, TE OBEZVRIJEDIO VMO I GRAĐANE U SVOM PRIOPĆENJU!

Pobjeda HDZ-a na izborima za VMO u Kutini nije nimalo slučajna! Vlast na čelu s gradonačelnikom Kutine i SDP-om, zanemarila je građane, svojim kreiranjem podjela u društvu, propagandom koja je u nesuglasju sa stvarnim životom, stvaranjem duboke krize i mahnitim zapošljavanjem po političkom ključu , te osobna uloga gradonačelnika Rudića u aferama i lažnom prikazivanju stanja u gradu, odbila je vlastite birače da izađu na izbore!

HDZ je s druge strane kreativnom i afirmativnom politikom, programskim načelima čiji je sukus prihvaćanje uloge VMO-a kao savjetodavnog tijela i izravnih predstavnika građana, pokazao da može ono što u Kutini SDP do jučer nije mogao povjerovati uljujkan u bajke svog čelnika, doslovno obrisati SDP s karte VMO-a Kutine!

SDP je po prvi puta unazad gotovo dva desetljeća izgubio gotovo sve na ovim izborima, i središte grada, najveće mjesne odbore, pa čak i neke svoje dugogodišnje utvrde!

Sami SDP-ovci su digli u većem broju ruke od svog bahatog čelnika i poslali mu jasnu poruku! No unatoč svemu Andrija Rudić (SDP) opet je kroz službene gradske medije pokazao koliko je nedorastao ulozi gradonačelnika jednog grada! Naime umjesto da protokolarno čestita pobjednicima i prizna svoj nesupjeh, napisao je sramotni članak u kojemu optužuje građane za nezadovoljstvo sustavom VMO-a, te nastavio kroz priopćenje obezvređivati ulogu malih sredina, kvartova i ulogu građana u lokalnoj politici!!!

Posve je jasno da je Andrije Rudić i kroz ovo priopćenje nedvojbeno pokazao kako nije u stanju biti gradonačelnik svih građana Kutine, kako sebe stavlja ispred svih i ne može prihvatiti svoj očigledni poraz i manjak podrške vlastite stranke njemu samome!

HDZ je nasuprot njemu i SDP-u, na izbore izašao uvažavajući svaki MO, njegove potrebe i bez lažnih obećanja i obmanjivanja građana, ne dijeleći nikoga prema političkom opredjeljenju i nacionalnosti, boji kože , ili nečemu trećemu , te doslovno porazio do temelja SDP Andrije Rudića, koji nije u stanju bio okupiti čak ni jezgru vlastitog članstva!

Ovo je sjajna uvertira u predstojeće lokalne izbore u proljeće 2017. za HDZ i druge oporbene stranke i Andrija Rudić i njegov SDP to znaju, no ovakvi neodrasli potezi poput današnjeg priopćenja i ponašanja prvog čovjeka SDP-a u gradu, samo su podstrek svim demokratskim snagama u gradu da prionu u političkoj borbi za bolju Kutinu i završe parodiju koja se zove 4 godine dug mandat Andrije Rudića i SDP-a, te njegovih partnera!

Treba svakako naglasiti da je poraz utoliko veći za SDP, jer su izgubili ove izbore i naklonost birača na mjestima gdje nisu gubili ni dok su bili jedva primjetna oporba u Kutini! To dovoljno govori o nakaradnosti Rudićeve politike i dubokim podjelama i potresima u samom SDP-u, koji stenje pod autokratskom vladavinom svog čelnika!

Andriji Rudiću jasnu poruku poslao je i HDZ i građani, ali i sve ostale stranke uključujući njegovu vlastiu, no već danas je Rudić javno pokazao da ta poruka do njega nije prispjela, on naime živi u svom svijetu, daleko od naroda i od stvarnosti!

HDZ kao najjača stranka u Kutini i pobjednik ovih izbora garant je da će već na proljeće na lokalnim izborima doći do promjena u Kutini i jedan tužan i težak period za sve građane Kutine bez obzira na političko opredjeljenje, a koji je obilježen vladavinom SDP-ova gradonačelnika Andrije Rudića!

Jedna misao o “POBJEDA HDZ-A NA IZBORIMA ZA VMO NIJE SLUČAJNA, ANDRIJA RUDIĆ(SDP) ODBIO ČESTITATI POBJEDNICIMA I RELATIVIZIRAO IZBORE, TE OBEZVRIJEDIO VMO I GRAĐANE U SVOM PRIOPĆENJU!”

  1. majke mi vi imate problema, lik doslovno kaže “čestitam pobjednicima” a vi tupite kako je odbio čestitati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *