POTPISAN KOALICIJSKI SPORAZUM IZMEĐU HDZ-A, HSP-A, HSP AS, HSU I HSLS-A!

ZAJEDNO ZA GOSPODARSKU OBNOVU KUTINE!

U Kutini je potpisan koalicijski sporazum HDZ-a, HSLS-a, HSP-a, HSP-AS, te HSU-a! Koalicija „ZA GOSPODARSKU OBNOVU KUTINE“ objedinila je sve, stručnost i afirmativni nastup svog kandidata za gradonačelnika Zlatka Babića (HDZ), koji je pokazao da se može u politiku unijeti želja za radom, jedinstvom, a ne svađama i podjelama, braniteljsku populaciju, mlade ljude, iskustvo HSLS-a, umirovljenike….

Na predstavljanju koalicije predstavljeni su ujedno i zamjenici budućeg gradonačelnika Kutine, Zlatka Babića, Damir Markuš (HSP), vukovarski branitelj, te Sonja Repić, diplomirana pravnica,  mlada nestranačka buduća zamjenica gradonačelnika!

„Budućnost je politika u službi svih građana, zaustavljanje iseljavanja, stvaranje okruženja za nove investicije u Kutinu i pokretanje zaustavljenih kapitalnih projekata u našem gradu“ između ostaloga pred okupljenima je istaknuo Zlatko Babić!

Građani Kutine umorni su od 4 godine mandata ekipe predvođene Andrijom Rudićem (SDP), bivšim zamjenikom Sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, podjelama i partijskim zapošljavanjem.

Umjesto najavljenog „novog vjetra u leđa“, SDP-ov čelnik Kutini je donio zaustavljanje investicija, kapitalnih projekata, niz podjela, pojačano iseljavanje i u konačnici gospodarski i društveni sunovrat Kutine!

Koalicija predvođena Zlatkom Babićem pokazala je promjene i prije izbora, nove ljude, svježe ideje, transparentnost, reformiranje svojih stranaka i prije svega niz provedivih i realnih projekata, a ne demagogiju i politikanstvo!

Već sada među velikim brojem građana vladaju simpatije prema kandidatu Babiću, koji je za razliku od destrukcije i podjela koje svakim danom pokazuju vladajući, te SDP-ov gradski čelnik i gradonačelnik u odlasku, Andrija Rudić, pokazao afirmativno lice politike, te težnju prema zajedništvu!

Babić nikoga ne dijeli na „naše i njihove“, nema osvetnički gard, te pokazuje zanimanje za rad svih segmenata društva, mlade, umirovljenike, gospodarstvo. Socijalno osjetljiva politička platforma i razgovor sa svima, odlika su i Zlatka Babića, ali i koalicijskih snaga predstavljenih u Kutini.

Ima iskustvo u gospodarstvu, ima znanje, rođen u Kutini, političko iskustvo …, sve to ulijeva povjerenje da će grad Kutina izabrati sposobnog gradonačelnika.

To je put do pobjede, za koju kažu iz ove koalicije, neće smatrati svojom osobnom pobjedom i postignućem, već pobjedom građana Kutine !

Slogan i krilatica kandidata Babića i cijele koalicije, govori mnogo o programskim ciljevima iste, ZAJEDNO ZA GOSPODARSKU OBNOVU KUTINE!

Detalje s potpisivanja koalicijskog sporazuma, kao i atmosferu, možete vidjeti i na službenoj FB stranici kandidata za gradonačelnika Kutine, Zlatka Babića (HDZ), na sljedećoj poveznici:

https://www.facebook.com/Zlatko-Babi%C4%87-gradona%C4%8Delnik-Kutine-335011363559740/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *