PRIČA O SDP-OVU „ZIMSKOM GRADITELJU“ I PROMAŠENOJ PREDKAMPANJI OČAJNIKA!

Nakon konstituiranja VMO-a,te sjajne pobjede HDZ-a, odlične suradnje HDZ-a i HSLS-a prilikom konstituiranja, te izrazito lošeg rezultata SDP-a, vidljivo je da je gotovo četverogodišnja sezona obmanjivanja temeljena na „pripremanju“ nepostojećih projekata vladajućih dolazi svome kraju!

Koliko god aktualni gradonačelnik, predsjednik kutinskog SDP-a, pokušavao prikazati sitne komunalne radove kao revolucionarne investicije, svima je, pa i njegovim biračima postalo jasno da je asfaltiranje 3-4 km lokalnih cesta od ukupno 160 i izgradnja nekoliko stotina metara nogostupa (naravno kreditom), zapravo jedino što je SDP-ov čelnik u četiri godine napravio!

Praktički je smiješno gledati kako Andrija Rudić, okružen s par svojih poslušnika, pročelnikom i predsjednikom G.V.-a, sada , na samom isteku svog neuspješnog mandata obilazi teren i iz svih mogućih uglova slika se pored 2 km asfalta npr. u Kletišu!

Što je radio tijekom tri pune građevinske sezone? Ili je možda u SDP-ovom sustavu razmišljanja sezona asfaltiranja i građevinskih radova od prosinca do veljače?

Čak su i oporbene stranke ostale zaprepaštene naivnom, podcjenjivačkom i bijednom kampanjom vladajućeg gradskog političara. Podcjenjivačka je prije svega prema građanima i biračima, koji  su dovoljno educirani i iskusni da shvate da je ovo čista predizborna predstava čovjeka koji je cijeli mandat trošio novac na politikantske poteze i zapošljavanja svojih simpatizera po javnim tvrtkama i ustanovama, putovanjima…

S druge strane potezi SDP-ovog predsjednika su potpuno politički suludi, u prosincu asfaltira cestu u Kletištu, a prije toga gasi uličnu rasvjetu svim tim naseljima iza 23 sata u vrijeme Adventa!!?? Klizalište u zimska Čarolija, koja je trebala biti između ostalog i poligon za predizborno naslikavanje vladajućih pretvorila se u poluprazno mjesto, jer je klizanje skuplje čak od onog u Zagrebu, a da ne govorimo okolnim gradovima???

Ako cijelu kampanju koju je SDP-ov predsjednik i gradonačelnik započeo već sada, gledamo očima građana Kutine, ona je potpuno promašena!

Nakon malo manje od četiri godine raznih eksperimenata, obećanja i afera, teško da će netko povjerovati da se sada događa išta više od predstave. No ta predstava je usmjerena , kao i svi raniji politički potezi i javni istupi prvog čovjeka SDP-a, u smjeru obmane javnosti i birača, zamagljivanja pravih problema od kojih SDP-ova i HNS-ova vlast nisu riješili baš ni jedan jedini!

Kako je krenulo, osim rupa u proračunu i dodatnih izdataka za plaće, zbog političkih uhljeba, iza SDP-a i A.Rudića, moglo bi ostati i nekoliko poludovršenih nogostupa, nekoliko kilometara asfalta bez završnog sloja , te bajke o zgradi na trgu, investicijama iz dalekih, egzotičnih zemalja na Kavkazu i gorak okus u ustima prevarenih građana!

Teško da će promašaje SDP-ove bezglave politike i miris raznih prevara i šupljih priča ove zime ublažiti čak i oštar, hladan sjeverac koji puše iznad zamračenih prigradskih naselja, kojima je „veliki zimski graditelj“ čak i pred Božić pogasio svjetla!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *