SDP JE MORAO OTIĆI S POZICIJE VLASTI: ONO ŠTO JE DOBRO NE MIJENJA SE LOŠIM, ONO ŠTO JE LOŠE, MIJENJA SE DOBRIM!

Ono što je dobro nitko ne želi promijeniti, čak ni kada se uloži sav trud svijeta ne bi li se nešto pozitivno prikazalo lošim. Na takav način možemo ukratko komentirati i potpuni poraz „Narodne koalicije“ , točnije eksperimenta SDP-a, Zorana Milanovića, koji je na koncu doživio debakl na izborima, prepoznat kao pokušaj prevare birača.

U Kutini , na žalosti ostao je ostatak tog sustava obmane, javnog nerada, nepotizma i političke neodgovornosti SDP-a! No greške su sve vidljivije, populizam prepoznatljiv, a neučinkovitost upravljanja gradom doslovno bode u oči! Tri godine se SDP-ov čelnik trudi loše prezentirati kao dobro, nezakonje, kao zakon, prevaru, kao transparentan rad, iseljavanje, kao zapošljavanje i slično!

No nitko nije dovoljno zaslijepljen s nekoliko minuta vatrometa i nekoliko manifestacija tijekom godine da bi povjerovao kako je život koji živi ostatak godine bajka! U Kutini se kroz podatke o ispisu osnovnoškolske djece i pražnjenju stanova i kuća vidi stvarno stanje iseljavanja stanovnišvta, a ne kroz potpuno nepouzdane podatke HZZ-a, kojima se Rudić (SDP), koristi u svrhu javne obmane građana!

Stanje infrastrukture, te novi kilometri vodovoda, kanalizacije cesta, novi objekti društvene namjene, škole … sve se to nekada moglo vidjeti kao produkt  društvenog djelovanja i lokalnih politika, danas toga nema!

HDZ nije uzalud upozoravao da se praznim pričama o nepostojećim uspjesima, građane ne može varati na duže staze. Danas u Kutini imamo ono što je izgrađeno prije SDP-ove vladajuće klike i gradonačelnika Andrije Rudića, što tijekom prethodnih mandata gradskih vlasti, što tijekom bivših država, nema ničega novog samo u posljednje tri godine vladavine SDP-ovog lidera Andrije Rudića i njegovih suradnika!!! Zanimljivo?

Krize su postojale i prije i poslije, devalvacija dinara, osamostaljenje Hrvatske, novi zakon o područnoj i lokalnoj samoupravi, usponi i padovi , gospodarska kriza, rat, ponovo kriza…no nikada nije bilo ovakvog manjka ulaganja, ovakve stagnacije i devastacije Kutine kao što se događa danas, godinama nakon svih spomenutih povijesnih tektonskih poremećaja!

Da je komunizam valjao ne bi otišao, da je SDP dobro vodio zemlju ne bi dva puta u godinu dana izgubio zbore, a tako i Kutini, promašena politika podjela i pljačke, komunističke ideologije i obmanjivanja javnosti ne vodi naprijed, već nazad i to će se promijeniti kada dođe vrijeme.

Ništa što je dobro ne mijenja se gorim.. stoga imamo i nakon parlamentarnih izbora nadu kako će se ta poslovica primijeniti ovdje uz polazište kako se nešto loše mora mijenjati…

Boljim, gorim? Nije teško naslutiti, jer teško da se najgora lokalna vlat unazad više od dva desetljeća u Kutini može zamijeniti nečim još gorim… u slučaju Kutine, u situaciji smo da SDP-ovog lidera i njegov režim možemo zamijeniti samo nečim boljim, ma kako to bolje možda ponekad čak i neuvjerljivo izgledalo. Nije bitan omot, već sadržaj, nisu bitne riječi već namjera…. da je to tako vidjeli smo i uvjerili se, svi mi kutinčani kada smo u paketu lijepih boja i primamljivog slogana „Novi vjetar u leđa“ 2013.-te dobili umjesto vjetra, propuh od kojega čitav grad boli glava!!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *