TKO JE BUDUĆI GRADONAČELNIK KUTINE I TKO SU NJEGOVI ZAMJENICI?

ZLATKO BABIĆ

Zlatko Babić, predsjednik gradske organizacije kutinskog HDZ-a kandidat je za gradonačelnika grada Kutine na predstojećim lokalnim izborima.

Zlatko je rođen u Kutini 1964. godine, oženjen je i otac dva sina. Inženjer je kemijske tehnologije, a u kutinskoj Petrokemiji radi posljednjih 27 godina. Aktivno se bavi politikom i u HDZ-u je od njegova osnivanja 1989. godine. Aktivan je i u politici grada Kutine: od 2009. do 2013. obnašao je funkciju predsjednika Gradskog vijeća čiji je član od 2003. godine.

Zlatko Babić smatra da građani Kutine zaslužuju bolju gradsku vlast i vodstvo koje će sav svoj angažman posvetiti razvoju kraja, privlačenju investicija i otvaranju novih radnih mjesta.

Podržite Zlatka Babića i konačno ćete dobiti gradonačelnika svih Kutinčanki i Kutinčana!

SONJA REPIĆ

Sonja Repić je kandidatkinja za dogradonačelnicu grada Kutine na koalicijskoj listi „Za gospodarsku obnovu Kutine“ koju čine HDZ, HSP „Velimir Kvesić“, HSLS, HSP dr. Ante Starčević i HSU. Sonja je rođena je u Kutini 16. kolovoza 1980. godine.

Nakon završene opće gimnazije upisuje Pravni fakultet u Zagrebu koji završava 2008. godine. Od 2009. godine zaposlena je u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područnom uredu Kutina kao savjetnica za prava za vrijeme nezaposlenosti, a od lipnja 2016. obavlja funkciju v.d. predstojnice Područnog ureda Kutina. U slobodno vrijeme pjeva u vokalnom ansamblu, aktivna je u kutinskoj župi, a posljednjih pet godina suradnica je u Kursilju, Malom tečaju kršćanstva. Nije član niti jedne političke stranke.

DAMIR MARKUŠ

Damir Markuš, predsjednik kutinskog HSP- a “Velimir Kvesić” je kandidat za dogradonačelnika grada Kutine.

Rođen 20. veljače 1968. godine u Kutini, gdje završava osnovnu i srednju školu, oženjen je i ima dvoje djece. Nakon odslužene tadašnje vojske, zapošljava se u Petrokemiji, a 12. ožujka 1991. godine, prelazi u jedinicu za posebne namjene MUP-a, kasnije nazvanu specijalna policija. Nakon što rat zahvaća cijelu Hrvatsku, Damir prelazi u HOS i odlazi s postrojbom u Vukovar. Tri puta je ranjavan, a u proboju, dan prije okupacije Vukovara, s malobrojnim braniteljima uspijeva doći do slobode. Umirovljen je 2001 godine. Danas je Damir predsjednik mjesnog odbora Krč, aktivan je u udrugama iz Domovinskog rata, višegodišnji predsjednik koordinacije udruga grada Kutine, u dva mandata bio je gradski vijećnik te je predsjednik NK Dinamo Kutina. Istinu o Domovinskom ratu promiče sudjelovanjem u dokumentarnim filmovima, pogotovo u serijalu Heroji Vukovara. Autor je knjige „58“ HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *