Zlatko Babić: Zajedno trebamo oživjeti alternativnu glazbenu scenu

Mladi zaslužuju mjesto za okupljanje i druženje. Zlatko Babić, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Kutine, ovih je dana iznimno aktivan i posjetio je razna kulturna i društvena zbivanja u Kutini. Babić nudi politiku jedinstva i zajednički rad za dobrobit svih građana, ne samo određene političke skupine kao što je sada slučaj. Između ostalog, Babić se susreo i s predstavnicima udruga mladih koje već duži niz godina muči problem prostora za održavanje rock koncerata, vježbaonice za bendove i slično. Poznati klub baraka nije upotrebljiv, a neke udruge mladih počele su kampanju „hoćemo klub“. Za razliku od praznih obećanja SDP-ova gradonačelnika Andrije Rudića,  HDZ-ov kandidat je odmah pokazao dobru volju i želju da se ova problem riješi!

Zlatko Babić pokazao je  zainteresiranost za rješenje problema mladih i realizaciju kluba Baraka, što je mnoge oduševilo, a neke i iznenadilo!

-„Ne treba obećavati nešto što je izvan mogućnosti lokalne politike i Kutine, kao što se to danas čini u dnevno-političke svrhe, treba obećati ono što se može realizirati i to vlastitim snagama. Mjesto za okupljanje mladih i ponovno rađanje alternativne scene u Kutini, se može realizirati i mladi to zaslužuju, jamčim da će se političkim promjenama u Kutini to i početi događati, uostalom i osobno želim taj projekt realizirati i omogućiti da kreativni mladi glazbenici i njihova publika imaju svoje mjesto okupljanja kao i ranijih godina“, kazao je u neslužbenom razgovoru sam Zlatko Babić!

Otvorenost HDZ-ova kandidata za sve skupine građana i inicijative i neposredan pristup ukazuje na to kako Kutina ima kvalitetnog kandidata za gradonačelnika koji neće poput Andrije Rudića građane dijeliti i stvarati svađe, već okupljati ljude!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *